MY DEAR FOLLOWERS

Halaman

Monday, February 7, 2011

Dress Adlina

Dah lama saya plan nak buat dress Adlina ni tapi bertangguh banyak kali tapi bulan ni saya mesti siapkan dress untuk Adlina . Saya nak buat dress yang simple saja dan saya akan hias dengan lace yang cantik-cantik . Dress smocking untuk Adlina pun dalam proses ni tapi lambat juga siap bertangguh saja sebab nak siapkan dress smocking untuk customer dulu . Ada lagi sehelai dress customer dan lepas tu saya betul-betul free untuk concentrate pada dress Adlina saja .

Saya baru siapkan pattern/pola untuk dress Adlina dan pattern yang lama dah tak boleh guna Adlina dah makin tinggi dan berisi sikit . Tengok la pattern pun simple je tak de colar pun..


Fabric untuk dress Adlina bestnya tak sabar saya nak start projek dress Adlina ni nanti bila dah siap saya up datekan dengan gamabr dress yang dah siap ya ok cioa nak start potong kain pulak ni..

2 comments:

  1. cantik kain-kain tu...
    beli di mana ye?....

    ReplyDelete
  2. saya banyak beli di kamdar atau nagoya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ni dan sila la tinggal komen anda ya .