MY DEAR FOLLOWERS

Halaman

Friday, May 15, 2009

JEWELLERY BOX

Kotak jewellery yang besar ni saya decorate dengan tema English country . Bahan-bahan semua yang memang dah ada dalam simpanan saya. Saya guna kain perca dari kain cotton gaun smocking , gam sana gam sini siap la simple je ....

Saya memang cukup suka guna mutiara kalau nak decorate apa saja , nampak sweet saja.





8 comments:

  1. Cantekk!!!!... sy suka nengok..

    ReplyDelete
  2. waa cantiknyer.. it give me inspiration and ideas what to do with my mini jewellary box(actually watch box).

    ReplyDelete
  3. Thanks Gaban , simple ja ...

    ReplyDelete
  4. I am going to select what I want for my birthday in September. Post more of your creativity here....so I can tell you what I want. Superb idea.....and great talent. You have good taste. Not too melayu2...hehehehe

    ReplyDelete
  5. Ha ok kami pilih la apa yg kak amy suka dan bagi tau Nannie ok ..

    ReplyDelete
  6. tak acilah...nak pilih juga. belated birtday boleh kira juga ker...

    ReplyDelete
  7. Hehehee... boleh belated birthday pun boleh juga , kak tie nak fensyen stail yg mana jewellery box ni nanti nannie buat kan hehee....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ni dan sila la tinggal komen anda ya .