MY DEAR FOLLOWERS

Halaman

Thursday, May 13, 2010

CUTI HUJUNG MINGGU


Kali ni n3 saya semuanya edisi gambar-gambar kami bercuti , banyak juga gambar yang saya ambil masa bercuti kali ni . Semua gambar-gambar anak-anak je gambar mama dan abahnya tak yah ler hehe.... Aisyah dan Adlina memang membilang hari je nak ke PD dan Adam pun ikut je bila kakak-kakak dia bersorak seronok...

Saya dan anak-anak masa ni kami baru sampai dan sempat berposing dulu..


Main tepi pantai pula , bila matahari dah makin tinggi saya tak bagi anak-anak mandi dan main air di swimming pool so kami ke tepian pantai yang masih ada kawasan teduh..

Main apa tu lumba lari la kot hehe...


Pengantin basah kuyup hehehe...

Pantai PD yang masih bersih...

Happy..

Gambar posing dalam pool memang wajib nyer

Adam baru rasa seronok nak main air dulu masa kecil sikit memang dia agak takut nak masuk pool bila dah makin besar ni Adam pula yang paling susah saya nak pujuk keluar dari swimming pool..

Adlina bergambar lagi, masa saya ambil gambar ni kami nak keluar jalan-jalan ke daerah berhampiran dan bila balik petangnya nak ke pasar malam Sabtu di pekan PD yang memang happening . Kalau teringin nak bercuti ke tepian pantai Port Dickson memang jadi pilihan saya sebab destinasinya yang paling dekat dengan rumah kami dan kawasan pantai yang masih bersih .

2 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ni dan sila la tinggal komen anda ya .