MY DEAR FOLLOWERS

Halaman

Friday, February 20, 2009

GUBAHAN HANTARAN BERTUNANG



Hantaran ni saya buat untuk adik ipar yang bertunang pada Ogos 2007.Saya ni dah lama juga buat hantaran , masa saya kahwin tahun 1997 dulu pun semua hantaran saya yang buat sendiri, 3 orang adik ipar kahwin dalam 5 tahun sudah pun hantaran diaorang saya yang buat , saya ada lah ambik gambar hantaran tu semua tapi pakai camera biasa saja , masa tu digital camera pun baru keluar dan harga pun mahal . Tak pulak terfikir nak buat blog time tu hehehehe ,facebook pun mana ada lagi masa tahun 2006. So ini la saja gambar yang saya dapat abadikan dalam bloq saya ni.Gambar hantaran yang lain tu nanti la nak kena cari balik dan scan baru boleh masuk dalam blog saya ni.
Ok la jugakan hantaran saya buat ni kan.Sirih junjung tu first time buat , saya buka majalah dan buat saja , ok la jugakan menjadi la hehehehe.Saya suka juga tengok buku yang berkaitan dengan hantaran , cantik sungguh hantaran sekarang ni .Hantaran sekarang pun dah ada tema dan macam-macam teknik nak buat .Saya cukup suka kalau tema english roses .Macam hantaran adik ipar saya ni mak mertua yang punya idea nak guna lace , reben dan dia lah yang pilih warna nya so saya ikut saja la.Saya ada juga buat hantaran bertunang untuk kawan-kawan .Timbul juga niat nak ambil upah buat hantaran.Kalau ada sapa yang nak tempah dengan saya boleh la juga.
Best buat hantaran ni leka dibuatnye.Ada orang tak suka buat tapi saya ni bagi la apa saja kerja yang ada kaitan dengan seni, saya mesti suka dan leka saja buat.Tapi jangan bagi saya buat akaun atau yang ada kaitan dengan matematik habis pening kepala ni hehehhehe.Tapi saya admire orang yang pandai matematik ni bukan senang nak mengira tau !!
Posted by Picasa

2 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ni dan sila la tinggal komen anda ya .