MY DEAR FOLLOWERS

Halaman

Tuesday, April 21, 2009

AWARD PERTAMA DARI FIZAN

Malam tadi masa saya mengadap komputer ni dan buka blog saya , terus la baca chatbox dan ada messege dari Fizan untuk saya pegi ke blognya ambil award. Terima kasih la Fizan sebab ingat nak bagi saya award.
Saya ni baru je 3 bulan pandai nak blogging tu pun lepas kakak saya iaitu Jun Cupcakekasih yang buatkan blog ini untuk saya , temacih yeee kekandaku. Sebelum ni saya hanya baca blog kakak saya , blog orang lain. Semenjak ada blog sendiri ni happy la dan dapat kenal ramai kawan baru yang kreatif - kreatif belaka.
Terima kasih la kepada follower dan semua kawan-kawan baru yang sudi nak link blog gan saya serta kepada sesiapa juga yang sudi nak singgah di blog saya ni.

Sekali lagi thanks bebanyak ye Fizan untuk award ini .

P/s. Saya tak reti lagi la nak linkkan nama Fizan terus gan blog Fizan , maksudnya sapa click kat nama Fizan boleh terus buka blog Fizan , dulu kakak saya ada ajar tapi dah lupa nanti la tanya cikgu balik kira tak habis belajar ilmu blog lagi ni.So, sesiapa yang nak masuk blog fizan yang lawa dan cute tu boleh la cari di senarai blog list saya di sebelah kiri ni ok.

p/s. Fizan , saya dah buat link macam yang Fizan ajar , thanks ye sukanya saya.

2 comments:

  1. nanie, nak buat link terus connect pada nama yg kita taip tu kan: masa kita entry posting, lihat menu di atas ada simbol bumi sebelah warna tulisan tu...highlight nama/perkataan than klik pada bumi tu..masukkan URL than save...

    ReplyDelete
  2. ok fizan thanks , saya cuba ni.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ni dan sila la tinggal komen anda ya .